Als bewegingswetenschapper en fanatiek sporter heb ik veel ervaring met het schrijven van trainingsschema’s. Wanneer je wilt toewerken naar een evenement op gebied van hardlopen, wielrennen, schaatsen of skeeleren, kan ik je voorzien van een schema, wat periodiek wordt geëvalueerd en bijgesteld.

Doelen en trainingsmogelijkheden

Om een persoonlijk trainingsschema te kunnen maken, wordt eerst een intake gehouden om persoonlijke doelen en trainingsmogelijkheden vast te leggen. Om een nauwkeurig advies te kunnen geven, raad ik aan om vooraf bij een sportarts een conditietest te ondergaan en tijdens de training gebruik te maken van een hartslagmeter. Naar aanleiding van de intake wordt een trainingsschema opgesteld voor 2 weken en vindt na 2 weken via e-mail of telefonisch terugkoppeling plaats over hoe de trainingen zijn verlopen. Een nieuw schema kan hierop worden aangepast en dit wordt ook weer per e-mail verzonden.

Personal Training

Een trainingsschema kan deel uitmaken van een Personal Training, waarbij we één keer per maand een gezamenlijke training doen en voor de rest van de maand krijg je een persoonlijk trainingsprogramma om je trainingen zelfstandig uit te voeren. Kijk hier voor de kosten.