Recensies

 

Menno Kramer

Juni 2021

Net voor dat de Corona uitbrak zenuwklachten in nek en arm opgelopen. Uiteindelijk kon ik terecht bij de Fysio, via mond op mond recentie bij Dorien terecht gekomen. Goed geholpen i.s.w.m. Yvonne.
Nu klachten vrij en ben er blijven hangen voor de fysio/sport lessen.
erg blij met deze combipraktijk. Goed georganiseerd en een prettig sportklimaat.

M.a.w. een aanrader!

 
Esther Defares
februari 2021
Ik beweeg veel en had last van mijn rechter schouder. Ik heb van alles geprobeerd; Chiropractie, manuele therapie, osteopathie. Het helpt allemaal een een tijdje maar mijn klachten kwamen steeds terug. Ik zocht naar NKT ( neuro kinetische therapie)  en zo kwam ik bij Dorien terecht. Ze heeft mij goed geholpen niet enkel met NKT, nee Dorien blijft zoeken en haalt alles uit de kast om je te helpen zonder eindeloos door te behandelen!! Echt een aanrader als je al veel hebt geprobeerd.
 
Roos
februari 2021
Jarenlang heb ik last gehad van knopen in mijn rug. Ik heb veel geprobeerd maar de klachten bleven aanhouden. Na me wat ingelezen te hebben over dry needling, heb ik contact gezocht met Dorien. Dorien wist me goed gerust te stellen door duidelijk te vermelden wat ze ging doen tijdens de behandeling. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Dit heeft mijn rug zo een verlichting gebracht. Ik voelde amper wat van de naalden. Kijkend naar het resultaat was dit het dubbel en dwars waard.
 
Mirjam Jansen
een jaar geleden 

Dorien kijkt verder dan alleen mijn blessure. Ze denkt met mij mee, neemt de tijd en helpt mij telkens weer op de been.

 

Peter Philipsen
2 jaar geleden 

Al een paar maanden last van mijn bil tijdens het hardlopen en dat werd maar niet beter. Via de vereniging bij Dorien terecht gekomen. Er zat een goede opbouw in de behandeling. Eerst het wegnemen van de pijnklachten door dry needling. Voor mij een nieuwe ervaring maar ik kan m van harte aanbevelen. En mocht je bang zijn voor naalden, hier voel je echt niks van. Na drie tot vier behandelingen waren de pijnklachten zo goed als weg. Daarna aandacht voor preventie door gerichte loopscholing buiten en op de band. Voor mij een aantal echte eye openers, vooral toen we buiten aan het oefenen waren. Tot slot "huiswerk" door oefeningen om de bil en de core sterker te maken. Ik ben blij dat ik van mijn blessure af ben.

 

Femke Ewolds
3 jaar geleden 

Voor medical taping, een kuitblessure en het verbeteren van mijn loophouding bij Dorien geweest. Allemaal positieve ervaringen! De medical taping heeft mijn hooikoortsklachen nadrukkelijk verminderd, dit jaar ga ik dit zeker weer doen. Tijdens het behandelen van mijn kuitblessure, is meteen mijn loophouding verbeterd. Na een aantal keer een uur oefeningen gedaan te hebben binnen en buiten samen met Dorien en opdrachten meegekregen voor tijdens het sporten thuis was mijn blessure snel weg en is mijn loophouding aanzienlijk verbeterd. Heel fijn!

 

Jeroen Kingmans
4 jaar geleden 

Met een pittige knie blessure klopte ik aan bij Dorien. Als (ultra) sporter wil je natuurlijk dat blessures gisteren over waren. Dat begrijpt Dorien. Binnen afzienbare tijd heeft zij mij van de blessure afgeholpen. Mocht u dus een blessure hebben, dan lijkt het mij zinvol dat u Dorien consulteert.

 

Ivette
4 jaar geleden 

Ik heb al jaren last van flinke hooikoorts en slik hiervoor ieder jaar weer medicijnen. Van die medicijnen word ik ook nog eens flink moe. Per toeval bij Dorien terecht gekomen voor de medical tape en mijn klachten zijn een stuk vermindert. Het is niet helemaal weg, maar der mate vermindert dat ik nu geen medicijnen meer gebruik. En daar ben ik heel blij mee. Volgend jaar doe ik dit zeker weer!

 

kasper
4 jaar geleden 

Al jaren heb ik last van hooikoorts waardoor ik rode ogen, krijg, veel moet niezen en een loopneus heb. Bij Dorien Janse heb ik medical tape op mijn rug laten plakken om de klachten te verminderen. Nu twee weken later zijn de klachten zo goed als verdwenen. Ben hier erg blij mee. Echt een aanrader deze praktijk !!

 

C.de Jong
5 jaar geleden 

Ben vanwege chronische klachten bij Dorien onder behandeling. Ik ben echter zowel bij mijn acute schouder- als voetproblemen ook naar haar toe gegaan. In 1 behandeling Dry Needling en massage was ik in beide gevallen voor 95% van mijn klachten af. Magisch!!!

 

Marcel
5 jaar geleden 

Wat een duidelijke uitgebreide web-site! Keurig, succes met je praktijk.

 

Ralf Timmer
5 jaar geleden 

Mooie website hoor!!! Veel succes met je eigen praktijk. Komt helemaal goed, want kwaliteit wint altijd.

 
 
 
 
© 2020 dorienjanse.nl