Tijdens de trainingen, die lekker in de buitenlucht plaatsvinden, wordt aandacht besteed aan verbetering van de hardlooptechniek, hardlopen of wandelen, diverse oefeningen gericht op kracht en conditie en wordt afgesloten met rekoefeningen. De trainingen zijn laagdrempelig en duren een uur. Door mijn kennis als sportfysiotherapeut kan ik oefeningen voor je aanpassen, zodat je bij een blessure of bij een conditieachterstand toch deel kunt nemen. Je kunt dan bijvoorbeeld eerst wandelen als hardlopen (nog) niet mogelijk is. Bij de krachtoefeningen maken we gebruik van materialen (kettlebells, ballen, gewichten enz.), maar gebruiken we ook datgene wat we op straat tegenkomen.

Intake

Wanneer je lang niet gesport hebt of weinig ervaring hebt met trainen met losse gewichten, adviseer ik je om vooraf aan de trainingen een intake te doen. Tijdens de intake vraag ik je doelen na en doe ik een lichamelijk onderzoek en vervolgens begeleid ik je persoonlijk gedurende een training om je looptechniek en een aantal oefeningen door te nemen. 

Wanneer en waar zijn de trainingen?

Wekelijks zijn er drie groepstrainingen, waar je kunt instromen: Maandag en donderdag om 19.00 en 20.00uur, in de zomer bij de Draak in Nieuwland en in de winter op een overdekt parkeerterrein in Calveen. Op vrijdag is de GIRLS ONLY training om 9.00 uur, bij de Draak en in de winter op het Heelkruid in de wijk Nieuwland. De trainingen duren een uur in Amersfoort. De groepen op maandag en donderdag zijn ook toegankelijk voor mannen, op vrijdag is het girls only.

Kosten

Je kunt deelnemen door per training te betalen of je kunt een knipkaart voor 10 trainingen aanschaffen. De knipkaart is 14 weken geldig. Kijk hier voor de kosten.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan aan door contact met mij op te nemen.