Mijn naam is Dorien Janse. Ik ben sportfysiotherapeut, bewegingswetenschapper en (personal) trainer. Na mijn universitaire opleiding tot bewegingswetenschapper miste ik het directe contact met mensen en ben ik alsnog de opleiding fysiotherapie gaan doen. Vervolgens heb ik de Masteropleiding Sportfysiotherapie succesvol afgerond. En omdat ik het leuk vind me te blijven verdiepen in nieuwe behandelmethodes heb ik ook nog de opleiding Dry Needling gevolgd. Na het aantal jaar gaf me dat geen voldoening meer, want je blijft met dry needling symptomen behandelen en daarom ben ik me nu gaan richten op Neuro Kinetische Therapie (NKT): een onderzoekmethode om de werkelijke oorzaak van de klacht te kunnen behandelen.

Meer tijd voor de cliënt

Binnen de reguliere fysiotherapiepraktijk, waar ik 10 jaar heb gewerkt, liep ik tegen een aantal beperkingen aan.  Voor mij bleek het niet altijd mogelijk om voldoende tijd vrij te maken voor de behandeling van een cliënt. Vaak moest ik 4 cliënten tegelijk begeleiden in de oefenzaal en kon ik niet afwijken van het behandelprotocol. Dat begon me steeds meer tegen te staan. Door voor mezelf te werken als sportfysiotherapeut en trainer kan ik mijn afspraken veel flexibeler inplannen. Zo heb heb ik meer tijd voor jou als cliënt. 

Sportfysiotherapeut en Bewegingswetenschapper

Als afgestudeerd Sportfysiotherapeut en Bewegingswetenschapper weet ik als geen ander hoe ik jouw lichamelijke klachten effectief kan behandelen. Training met specifieke oefeningen zijn hierbij niet meer weg te denken.  Met mijn 20-jarige ervaring als trainer en actief sporter kan ik je hierbij goed begeleiden. Het is mijn doel om jou klachtenvrij, fit en vol energie enthousiast te maken voor sporten. Want bewegen is leuk, maar dan wel zonder klachten!

Nevenactiviteiten

In de wintermaanden ben ik een aantal weken op pad met de schaatsploeg van Palet Vastgoedonderhoud. De dames uit dit team komen uit in de Topcompetitie en rijden in de winter marathonwedstrijden. In januari/februari gaan ze hiervoor naar Oostenrijk (Alternatieve Elfstedentocht) en Zweden en dan ga ik mee als begeleidend fysiotherapeut.

Privé

In mijn eigen sportloopbaan heb ik fanatiek aan wielrennen en schaatsen gedaan. Ik ben in het schaatsen ook een aantal jaar werkzaam geweest als trainer. De laatste jaren ben ik vooral aan het hardlopen en doe ik mee aan triathlons. Naast mijn werk en sport, breng ik graag tijd door met mijn gezin, met lezen, lekker en gezond eten of op vakantie gaan.

 

BIG: 59064209704  |  AGB-Code:  4108710   |  KvK-nr:  64964744

Ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register en lid van KNGF

https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/?bignummer=59064209704

Jouw persoonlijke Fysio in Amersfoort!