Wil jij de voordelen van personal training, dus veel aandacht voor jou, maar ook de gezelligheid van een groep? Wil je in een kleine groep gericht trainen voor jezelf op jouw niveau maar toch ook samen? Ben je op zoek naar de motivatie van het trainen in een groep, maar is groepstraining normaal gesproken voor jou te zwaar, te druk of lastig te volgen? Kies dan voor de Small Group trainingen.

Train samen maar toch ook alleen!

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die het fijn vinden om met een klein groepje (tot maximaal 4 personen) te trainen onder leiding van een sportfysiotherapeut. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht of op eigen lokatie en worden naar wens ingevuld. Ik kan materialen meenemen of we maken gebruik van materialen die we op straat of in het bos tegenkomen. Misschien wil je wel gaan fietsen, skaten, schaatsen of hardlopen… of wil je je wekelijks laten verrassen, het kan allemaal! De groepen bestaan uit maximaal 4 deelnemers. Je kunt zelf een groep samenstellen of een aanvraag doen voor een bestaande groep die nog niet vol is. Ook tijdens deze trainingen is er volop aandacht voor de persoon. Het programma zal specifieke aanpassingen hebben, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. 

Waarom zou je kiezen voor Small Group Training?

  • op een juiste manier starten met sporten, als je nog nooit hebt gesport of er lang tussenuit bent geweest
  • om af te vallen
  • voorkomen van blessures
  • weer starten na een blessure
  • de kosten worden gedeeld door de deelnemers

De trainingen vinden plaats op afspraak. Je kunt per keer betalen of een knipkaart nemen van 10 trainingen. De trainingen duren een uur. 

Intake

Wanneer je lang niet gesport hebt of gerichte doelstellingen hebt adviseer ik je om vooraf aan de trainingen een intake te doen. Tijdens de intake vraag ik je doelen na en doe ik een lichamelijk onderzoek en vervolgens begeleid ik je persoonlijk gedurende een training om je looptechniek en een aantal oefeningen door te nemen. Een intake kost € 45,-.

Personal Training

Wil je liever alleen trainen onder begeleiding van een sportfysiotherapeut? Waarschijnlijk is Personal Training dan iets voor jou.